Arbejdsglæde i Midtjylland

4.3

Allan René Olesen

Allan René Olesen begejstrer alle deltagere med sit unikke kropssprog, en fantastisk fortællestil og gudsbenådet humoristisk sans. I efterlades med...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

jørgen breum

Politi erindringsforedrag om et meget spændende liv i Dansk Politi som jeg kalder fra Vesterbro til Vestsalling

Hjemby
Skive
Vis kunstnerprofil

Flemming Tiro Lund - Hypnose

Det kan siges om Flemming, at der har været en rød tråd i hans liv – at give og at have mennesket i centrum. Der er ikke noget af det, han beskæfti...

Hjemby
Grindsted
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg

Foredrag (eller Workshops) der skaber større arbejdsglæde - trivsel - øget resultater og bedre relationer.
Maibritt Kruse Kronborg tilbyder indivi...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer der søger efter den helstøbte underholdning & musik, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...