Arbejdsglæde i Sønderjylland

Maibritt Kruse Kronborg

Foredrag (eller Workshops) der skaber større arbejdsglæde - trivsel - øget resultater og bedre relationer.
Maibritt Kruse Kronborg tilbyder indivi...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer der er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...