Find bryllupstrio på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Bryllupstrio, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere på jagt efter ideel musik & underholdning ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk