Forandring i Nordjylland

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil

Alexander Borum

Klimaforandringer er mere end bare CO2 kvoter og stigende vandstande, det er også en katalysator der bade forøger og forværrer konflikter. Klimasik...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du finder alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så personer på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere.

Vores udvalg strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...