Find en dygtig live guitarist til bryllup i Sønderjylland

5.0

Enrico Rosa

Solo-guitar med en perlerække af velkendte temaer/sange. Jeg mestrer mange stilarter både klassisk og rytmisk som blues, rock, jazz, latin og kan s...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jan Kjeldsen

Jan Kjeldsen spiller god og dansevenlig musik til din fest. Under middagen spiller han akustisk guitar og synger i en afbalanceret lydstyrke, så de...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The Soulful Singer

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken ell...

Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

van wilms

Jeg er en rutineret musiker med en professionel tilgang til musikkens verden. Med mere end 1000 numre i musikbiblioteket, bliver festen aldrig ensf...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter ideel underholdning & musik kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores dygtige entertainere.

Vores store sortiment dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også mulighed for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger en guitarist til bryllup i Sønderjylland eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.