Find foredragsholder nær Hillerød med foredrag om historie her

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende historie. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det perfekte sted. Vi er nemlig én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne for foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sit publikum, og endvidere en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. At skaffe tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at danskere, på jagt efter perfekt musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med en video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Hillerød med foredrag om historie, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...