Find hyggepianist i Nordjylland her

5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så danskere på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor alle genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere