Book middagspianist i Nordjylland her

5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk der leder efter den helstøbte underholdning og musik, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog med ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk