Find pianist til bryllup i Nordjylland her

5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

Morten Baggesen

Professionel musiker, har mere end 30 år leveret underholdnings- og dansemusik på de fleste spillesteder i Nordjylland. Musikken er meget varieret ...

Hjemby
Hjørring
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere