Book selskabspianist i Nordjylland her

4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

PoulEriksMusik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morten Baggesen

Professionel musiker, har mere end 30 år leveret underholdnings- og dansemusik på de fleste spillesteder i Nordjylland. Musikken er meget varieret ...

Hjemby
Hjørring
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tom Pedersen

Meget alsidig og rutineret pianist. Konservatorieuddannet. God til festsange. Spiller med flot og brilliant teknik i alle genrer på klaver eller fl...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.200 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle væsentlige former for underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter fuldendt underholdning og musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores udvalg dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor alle kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog med ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere