Find tankelæser i Midtjylland her

5.0

Tryllekunstner Anders Møller

🎉Book Anders' populære show til jeres næste event!🎉
Det perfekte indslag til firmafesten, julefrokosten, fødselsdagen, konfirmationen eller priva...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

🎉 ÅBEN FOR BOOKING AF ÅRETS KONFIRMATIONER 2021🎉
tryllekunstner og tankelæser – kvalitets underholdning til jeres arrangement!

Med over 13 års ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tryllekunstner Simon Olesen

🥂🎉🥂🎉SOMMERFEST & JULEFROKOST 2021🎉🥂 BOOK NU!
Som dobbelt danmarksmester og 12 års erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, bille...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Simon Olesen

🥂🎉🥂🎉 SOMMERFEST & JULEFROKOST 2021 🎉🥂 BOOK NU!
Som dobbelt danmarksmester og 12 års erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, bil...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lasse Kvist

Hypnose og tankelæsning du og dine gæster aldrig glemmer!
Lasse leverer humoristiske shows, og masser af gode grin, som kan sparke gang i et hvert...

Hjemby
Skive
Prisniveau
Kr. 7.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lasse Kvist - Hypnose

Hypnoseshows du og dine gæster aldrig glemmer!
Lasse leverer humoristiske shows, og masser af gode grin, som kan sparke gang i et hvert arrangeme...

Kategori
Hjemby
Skive
Prisniveau
Kr. 8.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Emil Rosendahl

Er du nogensinde blevet manipuleret på den gode måde?
Det er Emils speciale
I over 10 år har Emil brændt for at give en oplevelse ud over det sæd...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Peter Andreas

🎉 BOOK KONFIRMATIONSUNDERHOLDNING 2020 NU !!🎉
Med sine mange års erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omg...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så folk på jagt efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Vores udvalg strækker sig fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger tankelæsere i Midtjylland eller du er tankelæser, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.