Find tankelæser i Nordjylland her

4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor du kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer som leder fuldendt underholdning & musik ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med en video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er tankelæser eller du er på jagt efter tankelæsere i Nordjylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.