Find tankelæser i Sønderjylland her

4.9

HENNING NIELSEN Kendt fra Danmark har Talent

Hylende morsomt og stand-up trylleshow.
På Dansk , Tysk eller Engelsk.
Dobbelt Nordisk mester i magi
Balkan mester i magi
Prisvinder ved verden...

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kr. 4.000 - 16.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, kort sagt alle former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så danskere, der søger efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor mange kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er tankelæser eller søger tankelæsere i Sønderjylland, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.