Find tryllekunstner for voksne i Nordjylland her

4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle relevante typer underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idéen bag portalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som søger perfekt musik & underholdning kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen