Find tryllekunstner for voksne i Sønderjylland her

Lasse Frederiksen

Show for voksne eller hele familien.
Show med masser af humor, tankelæsning, trylleri mm.
Humoren er fra ting som man kender fra hverdagen. Men...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Nicolai Laursen

Imponerende og charmerende liveunderholdning.
Få dine gæster til at åbne øjnene op og tabe kæben af forbløffelse.

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

HENNING NIELSEN KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Hylende morsomt og vanvittig imponerende stand-up trylleshow , med en af verdens bedste og sjoveste tryllekunstnere Henning Nielsen , Kendt fra Da...

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets mest spændende og største bookingportaler, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det således at folk, på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer til alt indenfor events og fester. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også gode muligheder for inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere