Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Sommersted her

Jørgen Fevre, tryllekunstner

En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Jubiii, der er bud efter Jungle Jim igen.....! Jeg har sådan savnet jer.
Jeg kan bookes til både store og små arrangementer, så store som de nu må...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Kurt Flemming

Tryllekunstneren Kurt Flemming, bedre kendt som Pjerrot gennem 23 år på Dyrehavsbakken, 5 år i Tivoliland i Aalborg, rejst med cirkus i 5 år, og væ...

Hjemby
Helsinge
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Jonas Kirk

Skal du have skræddersyet et show til dit næste børnearrangement?

vi tilbyder underholdningsshows som oftest har en varighed på 15-40 minutter...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kr. 3.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Tom Trix

Showmanden Tom Trix kan levere Underholdning til enhver festlig lejlighed. Børne og Familieshow eller voksenunderholdning. Trylleshow med levende d...

Hjemby
Rødovre
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Trylleri & magi findes efterhånden i mange former, og på Eventzonen.dk finder du et stort udvalg inden for denne genre, så du kan få et humoristisk og spændende indslag til dit arrangement. Udover trylleshows med de klassiske trylletricks, så dækker genren endvidere over tankelæsning og meget avancerede korttricks. Få fuld valuta for pengene, og lav en god aftale med kunstneren her på Eventzonen.dk. Du aftaler selv detaljerne.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som virksomheder, unge som gamle.

Idéen bag portalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere , så danskere, der leder efter den perfekte musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har man også gode muligheder for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Sommersted, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.