Foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så folk, som er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Vores store udvalg dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...