Foredragsholdere nær København med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så personer på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Vores brede udvalg strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...