Foredragsholdere nær Regstrup med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest spændende bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...