Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Horsens her

5.0

Prop og Berta dukketeater

Historier om den lille tykke mand Prop samt hans talende ko Berta,
og deres mange spændende oplevelser i skoven sammen med tyttebøvserne.
Spekta...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 5.900
Vis kunstnerprofil
4.8

Tino Tusindben

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hv...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Tryllekunstner - Fup og Fidus (Rasmus Ebild)

Sjov trylleshow med levende dyr og grine garanti! De siger "Fup og Fidus tryllede til vores 10 års jubilæum - det var et fantastisk show. Børn og v...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Adam

Meget morsomt trylleri for børn, unge og til famille forestillinger. Mange bestiller et trylleshow med ballondyr til børnene efter showet.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.800 - 4.500
Vis kunstnerprofil
3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nifingers Gospel Magic & Events

Dukketeater, trylleshow, bugtaling og meget mere til foreninger, private, kirker.
Mere end 29 års erfaring i børneunderholdning.

Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Familie trylleshow til store og små arrangementer

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.9

Jungle Jim

Nu er det snart fastelavn. Fastelavn 2020 bliver travl og Jeg glæder mig som altid til at komme ud og gøre en masse små mennesker glade. Book i dag...

Hjemby
Hedehusene
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Tom Trix

Showmanden Tom Trix kan levere Underholdning til enhver festlig lejlighed. Børne og Familieshow eller voksenunderholdning. Trylleshow med levende d...

Hjemby
Rødovre
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Miguel el Zorro

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

"Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår ...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Store Tryllenørd

Den Store Tryllenørd er DANMARKSMESTER I TRYLLERI FOR BØRN 2017.

Den Store Tryllenørds trylleforestilling er specielt designet til de 3-6 åriges...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.200 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Magi har en tryllebindende kraft og fås i dag i adskillige afskygninger, og hos Eventzonen har vi et stort antal artister at vælge imellem i denne kategori. Trylleri & magi er altid et morsomt og elsket indslag til festen. Det er ikke kun det klassiske trylleri, du kan finde her på siden, men også mere speciel magi, som bl.a. tanketricks eller trylletricks med mønter og meget andet. Du er sikker på underholdning for alle pengene plus direkte og hurtig kontakt med en dygtig tryllekunstner, hvis du booker vedkommende på Eventzonen.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori så folk, som er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden, at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet en portal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt inden en fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Horsens, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.