Book tryllekunstner til firmafest i Midtjylland her

4.7

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

🎉 ÅBEN FOR BOOKING AF ÅRETS KONFIRMATIONER 2021🎉
tryllekunstner og tankelæser – kvalitets underholdning til jeres arrangement!

Med over 13 års ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Tryllekunstner Jørgen Fevre

* Vinder af TRIBINIS TRYLLEPRIS 2017 *
* Vinder af 3. pris, DM, Table Hopping Magic 2016 *
Med mange års erfaring og som mange gange prisvinder k...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Simon Olesen

🥂🎉🥂🎉 SOMMERFEST & JULEFROKOST 2021 🎉🥂 BOOK NU!
Som dobbelt danmarksmester og 12 års erfaring i trylleri, garanterer jeg succes. Se min video, bil...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lasse Kvist

Hypnose og tankelæsning du og dine gæster aldrig glemmer!
Lasse leverer humoristiske shows, og masser af gode grin, som kan sparke gang i et hvert...

Hjemby
Skive
Prisniveau
Kr. 7.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Tryllekunstner Allan Jensen

KONFIRMATION OG ANDRE FESTER Book nu. 28-29 august er fuldt booket, og andre datoer begynder at fylde sig ud.
Close up trylleri, børnetrylleri, s...

Hjemby
Bjerringbro
Prisniveau
Kr. 1.900 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Emil Rosendahl

Er du nogensinde blevet manipuleret på den gode måde?
Det er Emils speciale
I over 10 år har Emil brændt for at give en oplevelse ud over det sæd...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tryllekunstner Peter Andreas

🎉 BOOK KONFIRMATIONSUNDERHOLDNING 2020 NU !!🎉
Med sine mange års erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omg...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
Hver tryllekunstner sætter sit eget specielle præg på magien, men fælles for alle er, at de kan servere et spændende indslag til dit arrangement. Se de mange kunstnere i kategorien tryllekunstnere. Udover trylleshows med de klassiske tricks, så omfatter genren i dag også meget avancerede tricks med kort og tankekontrol. Du aftaler selv betingelserne og laver selv selve aftalen med kunstneren. Vi formidler blot kontakten her hos Eventzonen.

Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som private, voksne som børn.

Idéen bag denne portal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at danskere, som er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter en tryllekunstner til firmafest i Midtjylland, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til artister.