Book tryllekunstner til firmafest i Nordjylland her

4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hver tryllekunstner sætter sit eget unikke aftryk på magien, men fælles for dem alle er, at de kan servere et spændende show til dit arrangement. Se de mange kunstnere i kategorien tryllekunstnere. Trylleri dækker i dag ikke kun over de traditionelle, klassiske tricks, det omfatter fx også læsning af tanker, avancerede tricks med kort og mange andre interessante ting. Laver du en aftale her på Eventzonen, er du sikker på hurtig og direkte kontakt til en god tryllekunstner, som kan give dig fuld værdi for dine penge.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som firmaer, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således, at danskere, på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau men i stedet den bookingportal, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Vi har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for inden en event eller fest at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Har du video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en tryllekunstner til firmafest i Nordjylland, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.