Book tryllekunstner til firmafest i Sønderjylland her

4.9

HENNING NIELSEN Kendt fra Danmark har Talent

Hylende morsomt og stand-up trylleshow.
På Dansk , Tysk eller Engelsk.
Dobbelt Nordisk mester i magi
Balkan mester i magi
Prisvinder ved verden...

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kr. 4.000 - 16.500
Vis kunstnerprofil

Tryllekunstner Jørgen Fevre

* Vinder af TRIBINIS TRYLLEPRIS 2017 *
* Vinder af 3. pris, DM, Table Hopping Magic 2016 *
Med mange års erfaring og som mange gange prisvinder k...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Ole Beck

Sønderjysk Trylleri, gags og Comedy er ingrediens i mit show.
Showet er til det voksne publikum.
Showet er tilpasset med vittigheder, gags og mag...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Magi og trylleri findes efterhånden i mange former, og på Eventzonen.dk finder du et bredt udvalg i denne kategori, så du kan få et spændende og morsomt indslag til dit arrangement. Trylleri dækker i dag ikke kun over de gode gamle klassiske tricks, det omfatter f.eks. også tankekontrol, avancerede korttricks og mange andre interessante ting. Få noget for pengene, og lav en god aftale direkte med kunstneren på Eventzonen.dk. Det er dig selv, der aftaler detaljerne.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som firmaer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det således, at danskere, der leder efter god musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Det brede sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har man også muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter en tryllekunstner til firmafest i Sønderjylland eller du selv er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.