Book tryllekunstner til konfirmation i Nordjylland her

4.8

Tankelæser Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Hver enkel tryllekunstner sætter sit eget specielle aftryk på magien, men fælles for dem alle er, at de kan levere et spændende show til dit event. Se de mange tryllekunstnere her i kategorien. I kategorien her kan du finde både mere traditionel magi og trylleri, men du kan også finde andre typer af trylleri, fx tricks med kort, mønttricks og meget andet. Få noget for pengene, og lav en god aftale direkte med artisten hos Eventzonen. Du aftaler selv detaljerne.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idéen bag denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier så danskere, som leder efter den fuldendte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men derimod en portal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter en tryllekunstner til konfirmation i Nordjylland eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.