Find tryllekunstner i Sønderjylland her

4.8

Tryllekunstner - Helle Lyngholm

VUNDET 1. PLADSEN TIL DANMARKSMESTERSKABERNE I BØRNETRYLLERI 2016

KENDT FRA DANMARK HAR TALENT
Hold en levende slange efter showet 🐍 eller giv...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 3.900 - 11.000
Vis kunstnerprofil
3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Nicolai Laursen

Imponerende og charmerende liveunderholdning.
Få dine gæster til at åbne øjnene op og tabe kæben af forbløffelse.

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

HENNING NIELSEN KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Hylende morsomt og vanvittig imponerende stand-up trylleshow , med en af verdens bedste og sjoveste tryllekunstnere Henning Nielsen , Kendt fra Da...

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lasse Frederiksen

Show for voksne eller hele familien.
Show med masser af humor, tankelæsning, trylleri mm.
Humoren er fra ting som man kender fra hverdagen. Men...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, der er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere