Book dinner jazz i Midtjylland her

4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The Bogalusa New Orleans Style Combo

The Bogalusa New Orleans Style Combo spiller et repertoire af Blues, Gospels, Hymns, Rags og Hot Jazz i den gamle New Orleans stil. Besætningen be...

Kategori
Hjemby
Egtved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Enrico Rosa

Solo-guitar med en perlerække af velkendte temaer/sange. Jeg mestrer mange stilarter både klassisk og rytmisk som blues, rock, jazz, latin og kan s...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aros Bossa Nova Trio

Koncert - Reception - Dinner - Fest

Aros Bossa Nova Trio spiller solskins-varm og sommerlækker bossanova og jazz-samba året rundt.

Det føles...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 9.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Martin Lau

Uddannet guitarist fra Syddansk Musikkonservatorium med masser af erfaring. Det jeg kan tilbyde, er hyggelig musik som kan sætte den perfekte ramme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jazzmood

Jazzmood er en jazzkvartet med hjemsted i Vejle. Sangerinde, guitar, bas og sax. Vi spiller swingende, livfuld jazz, med et repertoire, der spænder...

Kategori
Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.100 - 4.100
Vis kunstnerprofil
4.9

New Sun Jazz Trio

New Sun Jazz Trio - jazz til enhver lejlighed med udgangspunkt i jeres drømme og ønsker. Vi garanterer den helt rette lækre jazz-stemning til arran...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Jazzguitaristen - Dinner Jazz

Hyggeguitarist spiller lækker afslappet baggrundsmusik i den jazzede ende til din festmiddag eller reception.
Musikken er spændende at lytte til, ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Munkgaard

Sanger, guitarist og pianist. Vant til at spille på barer, caféer, og til div. arrangementer. Spiller både stille baggrundsmusik, men er også god, ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
5.0

FRONTLINE

Når din fest skal være en succes!

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En god fest får endnu bedre stemning med blød og behagelig stemningsmusik i en dæmpet volumen, der sørger for, at gæsterne uden problemer kan småsludre over midddagen. Du kan booke en dinnermusiker til mange forskellige arrangementer, men særligt receptioner og selvfølgelig fester er perfekte begivenheder.

Ragtime, Fusionsjazz eller den moderne jazz med flere forskellige tilføjede stilarter som soul, funk og disco? Uanset hvad du bedst kan lide, har Eventzonen et jazzband, der sammen med dig kan kreere den perfekte sætliste til din fest eller dit arrangement. Vores jazzbands spiller nemlig alt fra Swing, Dixieland og Ragtime til Blues, Bossa Nova og Smooth Jazz.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra starten, og det , så folk, der søger efter den helstøbte musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger dinner jazz i Midtjylland eller du selv er en artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.