Foredragsholdere nær Skive med foredrag om forandring

Anita Andersen

Anita er en 50 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller om kønsidentitet og de problematikker det kan medføre, gode værktøjer til at komme videre, ...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer på jagt efter ideel underholdning & musik ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...