Book foredragsholder i nærheden af Holbæk med foredrag om motivation her

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det tit med en fængende fortælling. Foredraget er det samme som den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her på Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Eventzonen.dk er netop én af landets største booking-portaler på dette område. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Derefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og tilskuere, som higer efter at deltage og få en masse viden om emnet. At få fat i publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med portalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter ideel underholdning & musik kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du søger foredragsholdere i nærheden af Holbæk med foredrag om motivation eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...