Book foredragsholder i København med foredrag om motivation her

4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sine tilskuere med sin historie. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Eventzonen.dk er én af Danmarks største portaler til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Efter dette skal du bare have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilhørere, som ønsker at deltage og få en masse viden om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede temaer.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det så folk, der søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Det store udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i København med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...