Book foredragsholder i nærheden af Kolding med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en medrivende historie. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og reservation fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Efter du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At få fat i publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige temaer.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle relevante former for god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Ideén bag portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Kolding med foredrag om motivation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...