Find foredragsholder tæt på Horsens med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en spændende fortælling. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. Vi er en af landets største tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver også aftalt her. Efterfølgende skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. En vellykket foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og tilhørere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan dække en masse helt forskellige emner.

Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Horsens med foredrag om motivation, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...