Book foredragsholder tæt på Randers med foredrag om motivation her

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Hypnosens kraft! Jeg er advanceret hypnoterapeut, og afholder foredrag om hypnosens historie på en menneskelig og humoristisk måde samt hvad hypno...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Foredraget er lig med den spændende fortælling, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her på Eventzonen.dk. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og reservation fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At få fat i publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle relevante typer god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer på jagt efter perfekt underholdning og musik kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Vores brede udvalg dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også god mulighed for inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere nær Randers med foredrag om motivation eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...