Book foredragsholder tæt på Sommersted med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende fortælling. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen.dk. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Eventzonen.dk er netop én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Her aftaler I også det tema eller de temaer, som foredraget skal handle om. Herefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som mener, at foredraget handler om noget interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilskuere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af emner.

Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at personer, der søger efter perfekt musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere tæt på Sommersted med foredrag om motivation eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...