Motivation i Sønderjylland

Martin Elkjær

Hypnosens kraft! Jeg er advanceret hypnoterapeut, og afholder foredrag om hypnosens historie på en menneskelig og humoristisk måde samt hvad hypno...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes interesse. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester i Danmark. Det er helt enkelt at tage kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilskuere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende emner.

En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere der er på jagt efter perfekt underholdning og musik kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Vores brede udvalg dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end portalen, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...