Find børnetrylleri i Sønderjylland her

4.8

Tryllekunstner - Helle Lyngholm

VUNDET 1. PLADSEN TIL DANMARKSMESTERSKABERNE I BØRNETRYLLERI 2016

KENDT FRA DANMARK HAR TALENT
Hold en levende slange efter showet 🐍 eller giv...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 3.900 - 11.000
Vis kunstnerprofil
3.5

TrilleJan - Danmarks mindste Cirkus

Som søn af rottekongen Cibrino har jeg nok lidt savsmuld i årerne. Jeg underholder med trylleri, bugtalerdukker, ballonfigurer og kendte og muntre ...

Hjemby
Bramming
Prisniveau
Kr. 500 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

HENNING NIELSEN , KENDT FRA DANMARK HAR TALENT

Mobilt trylleshow med Henning Nielsen i den store tryllehat eller scene show for hele familien med eventyr showet.

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

TrylleM

TrylleM laver trylleshow med stor humor for både børn og voksne. Han har tryllet til firmaarrangementer, børnefødselsdage, open by Air, hvor alle h...

Hjemby
Vejen
Vis kunstnerprofil

Kenneth Baun

Tryllekunstner Kenneth Baun er inde i Ole Opfinder, Julius og alle de andre spændende figurer fra Kenneth Baun.
Men hvem er inde i Tryllekunstner ...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Gittes trylleri

Du er sikret sjov og magi til din fest med Gittes trylleri. Gittes familievenlige program underholder alle aldre og involverer publikum gennem hend...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Poul Oslo

LATTER og SMIL - så bliver det ikke bedre !
Tryllekunstner Poul Oslo leverer trylleshow i børnehøjde i høj kvalitet. Trylleriet krydres med masser...

Hjemby
Lunderskov
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere således at personer, der er på jagt efter god musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste event eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...