Book tryllekunstner til konfirmation i Sønderjylland her

4.9

HENNING NIELSEN Kendt fra Danmark har Talent

Hylende morsomt og stand-up trylleshow.
På Dansk , Tysk eller Engelsk.
Dobbelt Nordisk mester i magi
Balkan mester i magi
Prisvinder ved verden...

Hjemby
Bylderup-Bov
Prisniveau
Kr. 4.000 - 16.500
Vis kunstnerprofil

Tryllekunstner Jørgen Fevre

* Vinder af TRIBINIS TRYLLEPRIS 2017 *
* Vinder af 3. pris, DM, Table Hopping Magic 2016 *
Med mange års erfaring og som mange gange prisvinder k...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Ole Beck

Sønderjysk Trylleri, gags og Comedy er ingrediens i mit show.
Showet er til det voksne publikum.
Showet er tilpasset med vittigheder, gags og mag...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Jørgen Fevre, tryllekunstner

En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Magi tryllebinder os og fås i dag i adskillige afskygninger, og hos Eventzonen har vi et stort antal artister at vælge imellem i denne kategori. Trylleri & magi er altid et morsomt og elsket indslag til festen. Her finder du bl.a. traditionel trylleri i form af et trylleshow, men også shows indeholdende tankelæsning, korttricks og andre interessante ting. Få fuld valuta for pengene, og lav en god aftale direkte med artisten her på Eventzonen.dk. Du aftaler selv detaljerne.

Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største portaler, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således, at folk, som er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men derimod en portal, der samler mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Det store udvalg dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Med video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er artist eller leder efter en tryllekunstner til konfirmation i Sønderjylland, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.