Find foredragsholder tæt på Brædstrup med foredrag om motivation her

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her hos Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er desuden her, I fastlægger forholdene omkring foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper masser af tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få tilhørerne involveret, og tilskuere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det så folk, som søger efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Brædstrup med foredrag om motivation, så vælg Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...