Book foredragsholder nær Gørlev med foredrag om motivation her

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Man oplever tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her på Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er nemlig én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, samt et publikum, som har lyst til at være med og blive klogere på det valgte tema. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige emner.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag portalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som søger ideel musik & underholdning kun behøver at søge ét sted, uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Gørlev med foredrag om motivation eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...