Find foredragsholder tæt på Lunderskov med foredrag om motivation her

Mortan Storm

Fra udbrændt stedfortrædende bankdirektør til livsglad mand!

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 5.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige detaljer om arrangementet. Efter dette skal du blot have gjort folkene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og derudover en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så personer, der søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Lunderskov med foredrag om motivation, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...