Book foredragsholder i nærheden af Nørre Alslev med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres spændende historier. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler i Danmark. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det emne eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også aftalt her. Efter du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og berigende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få tilhørerne involveret, og et publikum, som gerne vil deltage og blive bedre til at forstå det valgte emne. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige former for god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det således at danskere, på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Nørre Alslev med foredrag om motivation, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...