Book foredragsholder i nærheden af Ribe med foredrag om motivation her

4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sine tilskuere med sin historie. Historien er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester i Danmark. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige detaljer om begivenheden. Derefter skal du blot gøre reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum dukker op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere vidende om det pågældende tema. At få fat i publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle betydelige former for underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så danskere, der søger efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har derudover et bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også mulighed for inden en event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Ribe med foredrag om motivation eller du selv er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...