Book foredragsholder nær Silkeborg med foredrag om motivation her

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at fange sit publikum, og gør det tit med en medrivende historie. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. I Danmark er vi blevet en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Her aftaler I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Og gerne at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og derudover en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har du også muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Silkeborg med foredrag om motivation eller du selv er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...