Book foredragsholder nær Vanløse med foredrag om motivation her

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Peter Levinsen Passion2improve

God energi skaber fantastiske resultater. Lær at få den, lær at sprede den og lær at gemme den. De fleste SMIL er startet med et andet SMIL. Et god...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Leo Schramm

Foredraget 'Come-back' er et tilbud til alle som mangler inspiration til at komme ud af daglig stilstand og ønsker et mere aktivt liv med større so...

Hjemby
Karise
Prisniveau
Kr. 5.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Vis kunstnerprofil

Lars Andersen

Vi kan mere end vi tror

Hjemby
Rønnede
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Født 1979, udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Holder idag foredrag og er ansat ved forsvaret - e...

Hjemby
Næstved
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Vis kunstnerprofil

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Derefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som dækker et stort udvalg af interessante emner.

En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere som leder efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Vanløse med foredrag om motivation, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...