Book foredragsholder i nærheden af Vejle med foredrag om motivation her

Jørn Simmenæs

DET ER VILDT. Mærk lige efter. Hvordan har du det? Hvor glad er du? Farer du hæsblæsende igennem hverdagen? Lever du livet i hjertet? Det er DIT liv.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Søren Sørensen - SØR

Søren Sørensens forskellige foredrag tager direkte afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16 pilot i Flyvevåbnet, som han formår at sætte i pe...

Hjemby
Middelfart
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

WORKSHOPs | FOREDRAG | RETREATS | MASTERMINDs
På udkig efter noget unikt og særligt? - så byder jeg i øjeblikket ind på flg. temaer:

- VÆRDIBAS...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000 - 38.000
Vis kunstnerprofil

Jakob Panduro

Ta-Lentet. Da jeg var under uddannelse på Musikkonservatoriet øvede jeg 8 timer hver dag. Men en dag fandt jeg ud af, at bare dét at tænke anderled...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil

Malene Wilken

Få hjælp til at gøre jeres visioner til virkelighed, eller tag med på en kulinarisk rejse gennem Europa. Siden har 2003 Malene inspireret andre til...

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold...

Hjemby
Vodskov
Prisniveau
Kr. 13.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Motivation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

En verdensrekord i horisonten

Inspirerende foredrag om samarbejde, motivation og målsætning.

Verdensrekord-ekspedition kendt fra TV2, Ekstra Bladet og Australian Geographic...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Louis Trolle

Foredrag eller workshop, der giver unge mod på udfordrende situationer.
Louis har allerede været rollemodel og inspirator for hundredevis af unge....

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Niclas Vingaard

✅ Et foredrag udviklet specielt til at guide unge i valg af uddannelse
✅ Mere end 400 optrædener bag sig
✅ Et sjovt, inspirerende og lærerigt for...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sit publikum med sin historie. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af landets mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores side, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre detaljer omkring arrangementet. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets emne. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af spændende emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige former for underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så danskere, som er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores brede sortiment strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Vejle med foredrag om motivation, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...