Samfund og politik i Nordjylland

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Alexander Borum

Klimaforandringer er mere end bare CO2 kvoter og stigende vandstande, det er også en katalysator der bade forøger og forværrer konflikter. Klimasik...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Ann Sofi Lægsgaard Andersen

Foredrag om begravelsesritualets afgørende sjælesørgeriske betydning for at livet leves videre. Hvorfor er det så vigtigt at huske på døden for at ...

Hjemby
Jerslev J
Vis kunstnerprofil

Lindas Akupunktur

Book et fantastisk event!
BMS akupunktur giver smertelindring allerede i første behandling!
Døjer du med stress og psyke, føler du mere energi,...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det således at personer, på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode idéer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...