Find ældreunderholdning i Nordjylland her

Pia Christensen

Festligt og nostalgisk "Syng med" arr. med Pia Christensen.

Hjemby
Løkken
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer der søger efter den ideelle musik og underholdning, kun har brug for at søge ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også god mulighed for inden en event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...