Erhvervsforedrag i Nordjylland

Johnny Sort

“Stort som småt kan påvirke livet. Lær hvor lidt der skal til for at “vende bøtten” og se muligheder fremfor begrænsninger. Vores kultur og for...

Hjemby
Asaa
Vis kunstnerprofil

Tina M.-L. Campbell

Vil I motivere jeres ansatte med fysisk svækkelse, så de får mere arbejdsglæde?
Få et inspirerende foredrag med forfatter og coach Tina M.-L. Camp...

Hjemby
Vodskov
Vis kunstnerprofil

Leif Bent Christensen

Den største langsigtede investering de fleste foretager er i fast ejendom. Det kan være køb af ejendom, nybyggeri, tilbygning eller ombygning. Derf...

Hjemby
Løgstør
Vis kunstnerprofil

Gitte Kourieh-Nielsen

Gi' dig selv og dine kolleger en vitaminindsprøjtning og book et foredrag med mig, hvor I med et mix af nærvær, lune og alvor får nye strategier og...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil

Jesper Lindgren

Det bliver udfordrende, lærerigt, anderledes, underholdende og ikke mindst forandrende når Jesper Lindgren med indlevelse, energi og humor, tager m...

Hjemby
Terndrup
Vis kunstnerprofil

Flemming Leth

Konferencier - toastmaster - foredragsholder.

Hjemby
Hirtshals
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som leder fuldendt musik og underholdning kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også mulighed for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...