Book foredragsholder i nærheden af Greve med foredrag om motivation her

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det tit med en medrivende fortælling. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her på Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Eventzonen.dk er nemlig én af landets største booking-portaler på dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets emne. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede emner.

Eventzonen.dk er en af landets største og mest spændende bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så folk der er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere nær Greve med foredrag om motivation eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...