Find foredragsholder nær Valby med foredrag om motivation her

Nicolai Bangsgaard

JORDEN RUNDT PÅ CYKEL - EVENTYR - MOTIVATION - ANTROPOLOGI
Med mere end 400 afholdte foredrag om sine eventyrlige rejser og ekspeditioner i baga...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Jacob Klaris-Jensen

EVENTYR – MOTIVATION - COMMITMENT - MINDSET - TEAMWORK
Tag med Jacob Klaris-Jensen på en fantastisk fortælling, og oplev de eventyr der opstår når...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Morten Mathiasen

Udsendt på hold 1 til Afghanistan 2006. Skudt i hovedet 2 måneder inde i missionen.
Studerer jura ved SDU, holder idag foredrag og er ansat ved ...

Hjemby
Næstved
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende fortælling. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Når du anvender vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I ligeledes det tema eller de emner, som foredraget skal indeholde. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilskuere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som dækker et stort sortiment af interessante temaer.

En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, på jagt efter god musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Valby med foredrag om motivation, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...