Find tryllekunstner for voksne på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Tryllekunstner for voksne, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer som søger efter den fuldendte musik og underholdning, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode idéer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere